Maak kennis met het Team van De Tippe

Nieuwsbericht

De 3 buurtjes in De Tippe worden ontwikkeld door vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle. VanWonen heeft als missie om woningen en leefomgevingen te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Er wordt hard gewerkt aan de 3 nieuwe woonbuurtjes door het team die we graag aan u voorstellen.


Maak kennis met ons team. Het team van De Tippe bestaat in totaal uit vier personen:

Als projectontwikkelaars zijn Marius Rob en Jeroen van der Tas verantwoordelijk voor het ontwerp en zij onderhouden ook het contact met de gemeente. Tevens schakelen Marius en Jeroen met de architect en aannemer in en eventuele andere benodigde adviseurs. Tenslotte zijn zij verantwoordelijk voor de planning en budgettering. Belangrijke mannen in ons team dus!

Klantmanager Jolein Steenbergen tijdens de klantreis van A tot Z betrokken. Dat betekent vanaf de eerste schetsen tot de oplevering én daarna. Jolein voert onder andere de klantgesprekken, zorgt voor het opstellen van de overeenkomsten en het updaten van social media. Tenslotte is Jolein het aanspreekpunt indien er vragen of onduidelijkheden zijn en staat u daarbij graag te woord!

Verkoopmanager Jasja Scholtens zorgt ervoor dat, zover mogelijk, de wensen van de klanten in het ontwerp worden meegenomen. Ook denkt Jasja mee in de verkaveling, welke type woningen er gebouwd moeten worden, voor welke doelgroepen en niet onbelangrijk: voor welke verkoopprijzen. In de huidige tijd van stijgende bouwkosten is dit een behoorlijk spanningsveld!

Deel dit artikel: