Schrijf in op het bouwnummer van jouw voorkeur in Leukeburen!

04 december 2023

Nieuwsbericht

Na een succesvolle pre-sale waarin meerdere belangstellenden een woning hebben gereserveerd in het project Leukeburen, is de verkoop van de woningen gestart.


Woningaanbod
In Leukeburen worden in totaal 52 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Er is gekozen voor een diversiteit in architectuur waarbij wel alle woningen fraai op elkaar aansluiten. Alle woningen worden energieneutraal gebouwd, hebben een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Ook is de woning voorzien van fraai tegelwerk en sanitair in de badkamer en toiletruimte. 
Ben je benieuwd naar de woningen? Klik hier om alle verschillende woningen te bekijken en wil je nog meer informatie? Kijk dan onder verkoopdocumenten

Online inschrijven
Heb jij belangstelling in het project Leukeburen dan kan je je inschrijven via deze website en een account aanmaken. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het inschrijfformulier. Op het moment dat er een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is, nemen we contact op voor het maken van een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak ontvang je meer informatie over het project en jouw toegewezen bouwnummer. 

Hypotheekgesprek
We adviseren je om van tevoren alvast een oriënterend gesprek in te plannen bij een hypotheekadviseur, zodat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Zo kunnen we tijdens het gesprek gerichter ingaan op jouw woonwensen.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede/derde kwartaal van 2024 te starten met de bouw. Naar verwachting worden de woningen in het tweede/derde kwartaal van 2025 opgeleverd. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 
 

Deel dit artikel: