Denk mee over het nieuwste project Naasteburen

11 maart 2024

Nieuwsbericht

Wonen in De Tippe: Naasteburen
Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het nieuwste project in De Tippe: Naasteburen. Dat betekent dat we samen met de gemeente Zwolle, de architect en de landschapsarchitect werken aan een schetsontwerp conform de stedenbouwkundige contouren en het beeldkwaliteit plan.

Uiteraard bieden de kaders die we hebben meegekregen ruimte voor creativiteit. Om een zo goed mogelijke invulling te geven aan het plan, willen we graag weten hoe jij – als potentieel toekomstige bewoner – in Naasteburen wilt wonen. Hiervoor hebben we een woonwensen enquête opgesteld met enkele algemene- én project specifieke vragen.

Denk jij met ons mee?
We waarderen het als je de tijd neemt om onze woonwensen enquête in te vullen. Met jouw input krijgen we een goed inzicht die we gebruiken om de ontwikkeling van het plan verder vorm te geven. Door hier in te schrijven als belangstellende, kun je de enquête vinden in jouw digitale omgeving, speciaal voor onze klanten, Mijn VanWonen

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête! Uiteraard houden wij je vervolgens op de hoogte van de verdere ontwikkeling van het plan.

Deel dit artikel: