Het project Wonen in De Tippe
Geluk zit soms in een klein buurtje

De Tippe wordt een heel bijzondere wijk in Stadshagen. Er worden ruim 1.300 woningen gebouwd en er komt veel ruimte om te werken, te wonen en te leven. Een woonplek voor jong en oud, waar aandacht is voor elkaar en waar iedereen welkom is!


De Tippe is opgedeeld in diverse kleine buurtjes, met ieder een eigen identiteit. Het gezamenlijke binnenterrein zorgt ervoor dat iedereen elkaar kent, een fijn klein buurtjes dus!

Hier wil je nooit meer weg!
De Tippe wordt voor alle leeftijden. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg, je vindt het in De Tippe. Starters vinden hier hun eerste woning, maar ook hun tweede als ze iets groters willen voor hun gezin. Van appartement naar rijwoning met een kindvriendelijke binnenplaats, van een tweekapper met tuin als de kinderen wat ouder zijn naar een levensloopbestendige woning met minder onderhoud. Je kunt gewoon in je eigen buurt blijven wonen!

VanWonen ontwikkelt 5 buurtjes
Het eerste VanWonen project is Besterburen. In totaal bestaat dit project uit 49 nieuwbouwwoningen. Een mix van rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen, waarvan de rijwoningen inmiddels zijn opgeleverd en de bouw van de twee-onder-één-kapwoningen is gestart. Klik hier voor meer informatie over dit project.

De deelgebieden V4 en W3 vormen het project Fijneburen. Deze 46 woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw start in het tweede kwartaal van 2024.  

Daarnaast wordt in deelgebieden C2 en G4 het project Leukeburen ontwikkelt. In dit project zal een mix van rijwoningen, levensloopbestendige woningen, tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd worden. Alle 52 woningen zijn verkocht en naar verwachting start de aannemer in het derde kwartaal met de bouw. 

Tenslotte wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste projecten Goedeburen en Naasteburen in De Tippe. Hier kun je je alvast voor aanmelden, wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen!

Duurzaam en groen
Daarnaast wordt de buurt duurzaam gebouwd, met oog voor wat we nu en straks belangrijk vinden op het gebied van natuur en klimaat. Energiezuinige bebouwing, opvangen van heftige regenval en veel groen voor verkoeling in de zomer: ook voor klimaatbewust wonen hoef je er niet meer weg.

Het wordt een vriendelijke en groene buurt. Stedelijk wonen met het veilige en knusse gevoel van een dorp. Goed bereikbaar, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers en met weinig auto’s op straat. Je maakt gemakkelijk een praatje langs een van de fiets- en wandelpaden of in de Tippehubs.

Wil je ook wonen in De Tippe? Meld je dan aan. We houden je dan van de laatste ontwikkelingen op de hoogte!

Blijf op de hoogte
Jasja Scholtens
Jouw Verkoopmanager De Tippe
+31 (0)6 250 851 24 Mail mij jasja@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”